Palmers med bøyle bøyle ORNAMENTAL Palmers ORNAMENTAL BH Palmers BH med ORNAMENTAL BH
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd

Foto: Heidi Olsen Palmers BH bøyle Palmers med Palmers ORNAMENTAL bøyle ORNAMENTAL BH BH med ORNAMENTAL Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

bøyle Palmers ORNAMENTAL BH BH Palmers Palmers med med ORNAMENTAL bøyle ORNAMENTAL BH

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

bøyle Palmers Palmers bøyle ORNAMENTAL med ORNAMENTAL BH ORNAMENTAL med BH Palmers BH
bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd
bøyle BH BH bøyle ORNAMENTAL ORNAMENTAL Palmers med med BH ORNAMENTAL Palmers Palmers Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow BH Palmers BH med ORNAMENTAL med bøyle BH ORNAMENTAL bøyle ORNAMENTAL Palmers Palmers Palmers BH BH bøyle Palmers BH med bøyle med ORNAMENTAL Palmers ORNAMENTAL ORNAMENTAL Facebook Twitter Instagram ASHTANGA Yogasearcher Yogasearcher BH Yogasearcher ASHTANGA BH Sports Sports wFzfq5zX Youtube Vimeo Email Tro Palmers bøyle BH ORNAMENTAL med Palmers Palmers bøyle BH ORNAMENTAL med ORNAMENTAL BH Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp ORNAMENTAL ORNAMENTAL ORNAMENTAL bøyle BH bøyle Palmers BH Palmers med med BH Palmers
Overmateriale: 88% polyamid, 12% elastan Fôr: 91% polyamid, 9% elastan Materiale: Blonde Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Håndvask, Stryk ikke