ORNAMENTAL BH med bøyle BH ORNAMENTAL Palmers Palmers BH med Palmers bøyle ORNAMENTAL
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd

Foto: Heidi Olsen BH bøyle Palmers ORNAMENTAL Palmers med med BH ORNAMENTAL Palmers BH ORNAMENTAL bøyle Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

ORNAMENTAL med BH Palmers Palmers Palmers ORNAMENTAL bøyle BH bøyle BH ORNAMENTAL med

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

BH Palmers med ORNAMENTAL bøyle ORNAMENTAL Palmers BH BH ORNAMENTAL Palmers bøyle med
bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd
BH BH ORNAMENTAL ORNAMENTAL Palmers med bøyle BH bøyle Palmers ORNAMENTAL med Palmers Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow bøyle BH ORNAMENTAL Palmers ORNAMENTAL ORNAMENTAL Palmers BH BH Palmers med med bøyle ORNAMENTAL Palmers ORNAMENTAL bøyle bøyle BH BH Palmers Palmers med BH ORNAMENTAL med Facebook Twitter Instagram PANT Vila 7 8 Bukser VIADELIA rtfWtqw74 Youtube Vimeo Email Tro med Palmers Palmers BH BH BH ORNAMENTAL ORNAMENTAL bøyle Palmers ORNAMENTAL med bøyle Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp bøyle med med BH bøyle ORNAMENTAL BH ORNAMENTAL ORNAMENTAL BH Palmers Palmers Palmers
Overmateriale: 88% polyamid, 12% elastan Fôr: 91% polyamid, 9% elastan Materiale: Blonde Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Håndvask, Stryk ikke