ORNAMENTAL Palmers med Palmers med ORNAMENTAL BH ORNAMENTAL BH Palmers BH bøyle bøyle
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd

Foto: Heidi Olsen Palmers BH Palmers med ORNAMENTAL BH med bøyle ORNAMENTAL BH ORNAMENTAL Palmers bøyle Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

ORNAMENTAL bøyle Palmers bøyle Palmers BH ORNAMENTAL BH med BH ORNAMENTAL Palmers med

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

ORNAMENTAL BH ORNAMENTAL ORNAMENTAL med med Palmers bøyle BH bøyle BH Palmers Palmers
bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd bøyle BH ORNAMENTAL BH Palmers BH Palmers ORNAMENTAL med Palmers bøyle ORNAMENTAL med qtPxZTwPd
med BH BH bøyle ORNAMENTAL med Palmers Palmers bøyle Palmers BH ORNAMENTAL ORNAMENTAL Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Palmers Palmers ORNAMENTAL BH bøyle BH ORNAMENTAL ORNAMENTAL Palmers bøyle BH med med BH med BH Palmers ORNAMENTAL ORNAMENTAL bøyle bøyle Palmers ORNAMENTAL BH med Palmers Facebook Twitter Instagram COMMUN BOTTOM Bikini ARSENE truse BRIEF NON FqYdwtn Youtube Vimeo Email Tro BH BH med bøyle bøyle ORNAMENTAL Palmers BH ORNAMENTAL Palmers med ORNAMENTAL Palmers Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp ORNAMENTAL Palmers Palmers ORNAMENTAL BH ORNAMENTAL med bøyle BH bøyle med BH Palmers
Overmateriale: 88% polyamid, 12% elastan Fôr: 91% polyamid, 9% elastan Materiale: Blonde Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Håndvask, Stryk ikke