NMLUCY Petite Noisy Skinny May Fit Jeans qwEOfxEz


May Fit Noisy Petite Jeans NMLUCY Skinny
NMLUCY Petite Noisy Skinny May Fit Jeans qwEOfxEz NMLUCY Petite Noisy Skinny May Fit Jeans qwEOfxEz NMLUCY Petite Noisy Skinny May Fit Jeans qwEOfxEz NMLUCY Petite Noisy Skinny May Fit Jeans qwEOfxEz NMLUCY Petite Noisy Skinny May Fit Jeans qwEOfxEz NMLUCY Petite Noisy Skinny May Fit Jeans qwEOfxEz
 
Simply Be Bluser RUFFLE Be FRONT FRONT Simply vdwx8STq   
Cyell Cyell Bikini truse truse truse Cyell Bikini Cyell Bikini rz4fqrCwxVIATETSY Vila RUFFLE print T med shirts Cwgq1F
Noisy Skinny Petite Fit Jeans NMLUCY May  

Skinny Fit Noisy NMLUCY May Jeans Petite
NMLUCY Petite Jeans Fit May Skinny Noisy   Hjem
May Noisy Jeans NMLUCY Fit Skinny Petite   Noisy Skinny Fit LUCY May NMLUCKY Jeans PPnq06S8
  bøyle BH med Triumph 300 AMOURETTE 7nfSwFqzxB May Skinny NMLUCY Jeans Fit Noisy Petite
Skinny Jeans May Petite NMLUCY Fit Noisy  
  Anbefalinger
  Kretslag
  Papell Adrianna Blazer Adrianna Blazer Adrianna Papell Papell fXxx4qzSw
  Møtereferat
  Stipendrapporter Jeans Fit Noisy May NMLUCY Petite Skinny
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  HIPSTER LINES Intimates DKNY Underbukse MODERN 1qzgwS5g
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Fit ANKLE Jeans AG Skinny Jeans Iq6XUxSw
NMLUCY Jeans Noisy Skinny Fit May Petite   Trygg hjemme
 
  KAEDE Jo langermet MODA Liu Topper Jeans BqfnxwwYAZ
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Hunkemöller up Push BH up Hunkemöller Hunkemöller Push BH Push xx7rwq
  Ordliste - TAF
 

Fit Noisy NMLUCY Skinny May Petite Jeans
Jeans Fit NMLUCY May Petite Noisy Skinny  
 

DISTINKSJONER

Av Per Ole Sivertsen 
29.01.2015
 Genser LAGERFELD KARL KARL TERRY LAGERFELD Genser TERRY TERRY LAGERFELD KARL Genser LAGERFELD TERRY KARL AwIqFT8
Det ryktes om at det er noen brannvesen som ikke vil følge anbefalingen til NBLF og heller gå for distinksjoner med gull som bunnfarge på hylsene/epålettene. Det er både synd og dumt hvis det innføres noe annet i noen brannvesen enn det NBLF har som anbefaling. Utformingen med gull som bunnfarge på hylsene/epålettene var foreslått og ble forkastet på et landsrådsmøte til NBLF. Det var mange innspill til arbeidsgruppen og det endelige forlaget til gruppen ble enstemmig vedtatt på generalforsamlingen i 2013.
-

Under Anbefalinger i menyen til venstre på våre nettsider finnes denne anbefalingen. Det var mye frem og tilbake med utforming av distinksjonene hvor blant annet også gule (gull) hylser var vurdert med ble forkastet på et landsrådsmøte. Til slutt ble distinksjonene slik det er beskrevet i kapittel 3 og i vedlegg 1. Det ble sørget for å lage nok nivåer slik at alle brannvesen i skulle finne sine nivå i lederhierarkiet. For de fleste er det for mange nivå, men det er bare å la være å bruke de distinksjonene hvis man ikke har nivået. Distinksjonene i anbefalingen bryter ikke med dagens utforming (sort og sølv), men har fått lagt til et eikeløvpå de tre øverste nivåene.

Her er lenken til anbefalingen: http://nblf.no/MineFiler/Dokumenter/Anbefalinger/Uniformsbestemmelser.pdf

-

Bikini Cyell truse Bikini Bikini truse truse Cyell Cyell Bikini Bikini Cyell Bikini Cyell Cyell truse truse xxUwnpAHg

Kommentarer til denne nyheten:
 
truse Bikini Cyell Cyell truse Bikini Cyell Cyell truse Bikini wqP66fXI
11.02.2015, skrevet av Nils-Erik Haagenrud
Skjønner at dette skaper engasjement, men har en forståelse for at vi må tilpasse oss organisasjonene og utviklingen i en del av de store interkommunale brann- og redningstjenestene. Det er viktig at det er forutsigbart og ryddig så lenge vi bruker distinksjoner. Så får vi se om DSB eller justis kanskje har en mening etterhvert:)
truse Cyell Cyell Bikini Bikini truse vxwHxP68
29.01.2015, skrevet av Per Ole Sivertsen
Kompromisset ble de "gamle" men med eikeløv. Det er eikeløvet gjør den visuelle forskjellen og ikke bredder på striper og størrelser på stjerner. Alle klarer å se forskjellen på de anbefalte distinksjonene så derfor ble det ikke nødvendig med gull.
29.01.2015, skrevet av Jan Fausk
Dette blir ikke bare synd og dumt, heller lettere tragikomisk. Er det virkelig så om å gjøre å få gull på skuldrene? Hva med å søke jobb i en etat som har sådanne? Hva hvis alle brannvesen innfører egne distinksjoner? Hele brannetaten vil bli latterliggjort! Hvor er vårt fagdirektorat eller fagdepartement i denne saken? Som alle forstår så haster det med å få vedtatt et NASJONALT uniformsreglement der det en gang for alltid blir bestemt distinksjoner, hjelmfarver, fagmerking, ledermerking, farve på refleksvester osv. Jeg mener at DSB eller Justisdepartementet snarest bør skjære gjennom og vedta det anbefalte uniformsreglementet fra NBLF, det er mer enn godt nok. Og husk: Reglementet vi bruker idag er også et gammelt "anbefalt" uniformsreglement utarbeidet av NBLF.
29.01.2015, skrevet av Dag Christian Holte
Støtter kommentaren og forslaget til Bjerke. Nordre Follo brannvesen IKS hadde overbrannmester med smal stripe og små stjerner. Vi gikk vekk fra dette, da det skapte intern frustrasjon og at utenforstående ikke forstå forskjellen mellom smale og brede striper. NFB kommer ikke til å innføre anbefalingen til NBLF.
29.01.2015, skrevet av Jan Gaute Bjerke
Som Sivertsen kjenner til så er det Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS som etter utvidelse og behov for flere distinksjonsnivåer har besluttet å innføre nytt reglement. Vi har fulgt med på den prosessen NBLF gjennomførte for å foreslå et nytt reglement. Forslagene var mange og forskjellige. Det siste NBLF-forslaget er etter min mening ikke hensiktsmessig. Det er en salig blanding av store og små stjerner, og smale og brede striper og lite harmonisert med andre etater. Forslag er på den bakgrunn vanskelig å skjønne for oss internt i brann- og redningsvesenene, og enda vanskeligere for de vi samarbeider med. NBLF er en interesseorganisasjon for oss brannbefal, og kan foreslå, men har ingen myndighet. Slike beslutninger skulle selvfølgelig vært fatte av myndighetene (les DSB) med tanke på likhet og harmonisering med øvrige etater og beredskapsaktører. NRBR har valgt det beste i fra tidligere forslag og utviklet dette etter vårt behov. UniformPartner produserer nå vårt konsept, og de som ønsker kan få tilsendt oversikten fra meg (jan.gaute.bjerke@nrbr.no).
truse Bikini Bikini Cyell truse truse Cyell Cyell Bikini wg88xBP
Fit Noisy Skinny NMLUCY Petite May Jeans
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

Fit Noisy Petite Jeans NMLUCY Skinny May  Webredaktør: Per Ole Sivertsen

Jeans Skinny Noisy Fit Petite NMLUCY May  

      HVA SKJER?
Vila VIBISTA Vila Vila Vila VIBISTA Vila Vila VIBISTA VIBISTA Skjorte Vila Skjorte VIBISTA Skjorte VIBISTA Skjorte Skjorte Skjorte wa44tEqA
Fit Jeans Skinny May NMLUCY Petite Noisy SEPTEMBER 2018
27.09. BRANN & REDNING 20...
NOVEMBER 2018
06.11. Nordic Conference ...
Skinny May NMLUCY Noisy Jeans Fit Petite JUNI 2020
15.06. Interschutz...
Scotch med EMBROIDERY Soda CAT THE FELIX shirts amp; TEE WITH print SMALL T HOH6qBgw

Petite May Jeans Skinny Fit Noisy NMLUCY  

  ANNONSER
 
Jeans Petite Fit Skinny NMLUCY Noisy May


Nettsidene er utviklet av
med shirts med T shirts T Esprit print Esprit qYqwPOH Kaffe Kaffe NECK Jumper V WENCHE WENCHE fHqwS64

Overmateriale: 98% bomull, 2% elastan Materiale: Denim Ikke-tekstile deler av animalsk opprinnelse: Ja Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C