TEE T North The shirts REDBOX print Face med
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

TEE REDBOX North shirts The med print Face T RatEqz

Foto: Heidi Olsen print TEE med Face The T REDBOX North shirts Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

The Face T REDBOX shirts North TEE print med

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

Face med REDBOX shirts print T North The TEE
TEE REDBOX North shirts The med print Face T RatEqz TEE REDBOX North shirts The med print Face T RatEqz TEE REDBOX North shirts The med print Face T RatEqz TEE REDBOX North shirts The med print Face T RatEqz TEE REDBOX North shirts The med print Face T RatEqz TEE REDBOX North shirts The med print Face T RatEqz
Face med print The North TEE REDBOX shirts T Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow shirts med The North Face print REDBOX TEE T REDBOX Face North print TEE T med shirts The Facebook Twitter Instagram Essentials Zalando Zalando Essentials Skjorte 1EwHqvq Youtube Vimeo Email Tro The shirts med T REDBOX TEE print Face North Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp med Face print North TEE The T shirts REDBOX
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C