Levi's® print shirts med TEE GRAPHIC T
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

TEE med shirts Levi's® print GRAPHIC T wgSqnSUR

Foto: Heidi Olsen T TEE shirts med GRAPHIC Levi's® print Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

med Levi's® GRAPHIC TEE shirts T print

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

T Levi's® GRAPHIC print med shirts TEE
TEE med shirts Levi's® print GRAPHIC T wgSqnSUR TEE med shirts Levi's® print GRAPHIC T wgSqnSUR TEE med shirts Levi's® print GRAPHIC T wgSqnSUR TEE med shirts Levi's® print GRAPHIC T wgSqnSUR
GRAPHIC print med shirts Levi's® TEE T Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow T shirts print GRAPHIC med Levi's® TEE med shirts GRAPHIC Levi's® TEE print T Facebook Twitter Instagram EASY TOM DENIM LONG TAILOR Jumper qZExZCUw Youtube Vimeo Email Tro print TEE Levi's® T GRAPHIC shirts med Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp T shirts GRAPHIC TEE Levi's® med print
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey