CREW SLIM Topper J langermet FIT
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

FIT SLIM langermet Topper J CREW 5Enqgfa

Foto: Heidi Olsen Topper CREW SLIM langermet J FIT Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

langermet CREW Topper J SLIM FIT

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

langermet Topper SLIM FIT J CREW
FIT SLIM langermet Topper J CREW 5Enqgfa FIT SLIM langermet Topper J CREW 5Enqgfa FIT SLIM langermet Topper J CREW 5Enqgfa FIT SLIM langermet Topper J CREW 5Enqgfa FIT SLIM langermet Topper J CREW 5Enqgfa
FIT J CREW Topper langermet SLIM Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow SLIM FIT J langermet Topper CREW CREW FIT J Topper SLIM langermet Facebook Twitter Instagram DIM DIM COLLANT COLLANT Tights xqXw7PTPH Youtube Vimeo Email Tro langermet SLIM CREW FIT Topper J Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp langermet FIT Topper SLIM J CREW
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram